dimarts, 10 de juny del 2008

Emili SELLÉS

Emili és un extraordinari corredor tot terreny, en l'ample terme de la paraula. Combina les curses per muntanya amb l'orientació, on ha sigut campió autonómic en tres ocasions. També ha sigut tercer classificat al Campionat d'Espanya, i inclús ha sigut internacional. En curses per muntanya va estar imbatut durant anys, guanyant proves per tot arreu: Cortes, Sant Joan de Moró, Llucena, Ibi, La Vilavella, Benicàssim, Benassal, La Sagra, Monòver,... i per supost a Gandia i Alcoi, on té els rècords.

Al 2005 va proclamar-se subcampió de la Comunitat Valenciana, a Villena. Es va guanyar plaça a la Selecció Valenciana que guanyà el subcampionat d'Espanya a Navacerrada. I individualment va aconseguir un magnífic 7é lloc en eixa prova (Maratón Alpino Madrileño). Gràcies a eixa actuació ser internacional amb la FEDME.

A l'any següent va pujar un graó més i guanyà el Campionat Absolut de la C.Valenciana a Fondeguilla, una setmana abans d'aconseguir la victòria a la K25.

Al 2007 tornà a Serra, on ja havía guanyat alguna edició de l'antic Fondo Alpino, i aconseguí revalidar el campionat.