dimecres, 11 de juny del 2008

K25 Serra 2007

Mario Lloréns i Eva Jarque, vencedors de la K25

El conquense Mario Lloréns amb 2h17, i la vallera Eva Jarque amb 2h59, han sigut els vencedors de la K25 Serra 2007.

Dos centenars de corredors i corredores, tots i totes elles federats, han completat el dur circuit de la K25. Els més de 25 kms i els 1.700 metres de desnivell positiu han sigut superats per la gran majoria de participants. Davant de tots ells el corredor Mario Lloréns, que amb 2h17 estableix el récord per a aquest nou circuit, que ha sigut valorat positivament per vosaltres.

La competició femenina ha sigut per a Eva Jarque, que no coneix la derrota aquesta temporada. Tots dos han rellevat Emili Sellés i Míryam Talens, que han entrat en segona posició, al palmarès de la K25, Trail de la Calderona.

Quant a la classificació per clubs, han sigut el Running Team d'Alacant, per part masculina, i el G.M. Politécnico de València, per part femenina els guanyadors. Toni Zaragoza ha tornat a ser el veí més ràpid en completar el circuit.

El club de muntanya CXM València, juntament amb l'Ajuntament de Serra, organitzadors de la K25, hem valorat molt positivament el desenvolupament del Trail de la Calderona. Les mostres de gratitud rebudes, juntament amb el bon ambient fet palès durant tota la jornada, ens satisfan malgrat el gran esforç que ens suposa l'organització d'aquest event.

L'organització de la K25 ha suposat un desplegament de vora 100 voluntaris distribuits a 37 controls durant tot el recorregut. Des quals 8 han sigut avituallaments.

La K25 no seria possible sense el recolzament de l'Ajuntament de Serra, però també volem agraïr l'ajut dels nostres col·laboradors: Construcciones Joar, Construcciones Nova Camarena, Forum Sport, Deportes Altarriba, Salomon, Brooks, Running Team, Bioiberica, Outdoor...




més fotos:
http://fotocalaix.iespana.es/K25_2007/

http://picasaweb.google.com/K25serra2007